MTTV komt tekort tegen Tavernie

meerkerk • MTTV heeft de derby tegen Tavernie uit Nieuwland met 3-7 verloren. Hierdoor zullen de Meerkerkse tafeltennissers alle zeilen moeten bijzetten om niet te degraderen.


Volley Meerkerk'95 verstevigt 3e plaats

meerkerk • De vrouwenhoofdmacht van Volley Meerkerk'95 heeft de derde plaats in de 2e divisie D verstevigd dankzij een 3-1 overwinning op middenmoter Spivo. Komende zaterdag wacht de clash om de tweede plek als Next Volley Dordrecht in Meerkerk op bezoek komt. Volley Meerkerk had aan een 19-16 voorsprong niet genoeg om de eerste set binnen te halen: 21-25. Het bleek geen voorbode voor een misstap. De geelzwarten herstelden zich en haalden tamelijk soeverein de winst binnen: 25-17, 25-21 en 25-21.


Noël Luijten 4e op ploegachtervolging

meerkerk • Noël Luijten is zondag vierde geworden op het NK-ploegenachtervolging op de baan. In de kwalificatie zette het viertal Rowan Wijfje, Xander van Straten, Serghino Wilshaus en Noël Luijten een tijd neer van 4:25:02, net niet voldoende voor de finale. Het podium werd niet gehaald. In een tijd van 4:24:991 ging de strijd om het brons verloren. De nationale selectie pakte in 4:05:60 de titel. Als tweedejaars junior reed de Meerkerkse renner op dit onderdeel overigens met de elite/beloften mee.


Asperen wint van VVAC VR1

asperen • VVAC VR1 is in en tegen Asperen tegen de eerste seizoensnederlaag aangelopen. Het werd 2-1 voor de thuisclub. Bij VVAC vielen twee speelsters geblesseerd uit.