'Zing Nederlands Met Me' in bieb Leerdam

leerdam • Zingend Nederlands leren: dat is Zing Nederlands Met Me. Op dinsdag 3 december van 19:00 tot 20:00 uur is iedereen die Nederlands wil leren en uit volle borst Nederlandse klassiekers wil zingen van harte welkom in Bibliotheek Leerdam.

Er wordt Nederlands geoefend door Sinterklaas liedjes te zingen. Deelnemers krijgen de tekst en de liedjes worden herhaald. Er is ook snoepgoed en warme chocomelk en cadeautjes voor de kinderen. Misschien komt Sinterklaas ook nog op bezoek. De toegang is gratis.

Uit onderzoek is gebleken dat een andere taal leren zingend stukken sneller gaat, maar bij Zing Nederlands Met Me kunnen bezoekers ook even lekker ontspannen en nieuwe mensen ontmoeten. Plezier is tijdens deze avond belangrijker dan goed kunnen zingen.

De Bibliotheek AanZet biedt de juiste informatie, inspiratie en vaardigheden voor iedereen. De bibliotheek is er voor wie beter wil leren lezen en schrijven of met de computer en het internet wil kunnen omgaan. En voor iedereen die kennis wil maken met nieuwe ideeën, verhalen en technologie. Online én offline. De bibliotheek is ook een plek om te studeren, werken of gewoon met iemand af te spreken. Ongeacht leeftijd, achtergrond of opleidingsniveau.


q www.debibliotheekaanzet.nl