Dames De Linge/PCG verliezen nipt

rotterdam • In een spannende, redelijk gelijkwaardige wedstrijd tegen SVH slaagden de waterpolodames van De Linge/PCG er niet in om punten mee naar huis te nemen. Ze knokten tot het einde voor een goed resultaat, maar verloren met 9-8.

Afgelopen zaterdag speelden de dames in Rotterdam een pittige wedstrijd. Het regende uitsluitingen, waardoor er regelmatig met een man minder gespeeld moest worden. De tegenstander overkwam hetzelfde, waardoor er regelmatig ook een man meer situatie ontstond. De Leerdams/Gorcumse dames bleven tot het eind toe goed samen spelen, maar het mocht niet baten. SVH wist keer op keer het doel te bereiken en met lange aanvallen kwam de bal uiteindelijk toch door de verdediging. Hoewel de dames van De Linge/PCG steeds voor stonden, ging de wedstrijd toch verloren. Door de nederlaag staan de dames nu vijfde op de ranglijst. Periodestanden: 2-2, 2-4, 6-6, 9-8.
Doelpuntenmakers: Lupi Lopez Caridad vier, Kimberly de Pater, Jasmijn van Wijk, Antoinique de Joode en Floor Groeneveld allen een treffer.