Haaften goed, maar niet goed genoeg

sprang capelle • Haaften slaagde er bij NEO'25 niet in zijn eerste zege van het seizoen een vervolg te geven. Daar had het volgens trainer Bart Fransen wel de kans voor. "We hebben goed gespeeld, maar het was niet goed genoeg." De eerste twee keer dat de thuisploeg gevaarlijk werd, was het beide keren raak. Na rust rechtte Haaften de rug. Via Thijmen Gerringa werd het 2-1. "Daarna was het 45 minuten zoeken naar de 2-2, maar die viel niet. In de laatste minuut maakte NEO'25 de 3-1", baalde Fransen.

Asperen langs tien Lekvogels

lexmond • Asperen boekte een 2-5 winst op Lekvogels. Kantelmoment was de strafschop en rode kaart die de thuisploeg in de tweede helft te verwerken kreeg. Tareq Ibrahim schoot Asperen toen op 2-3, Gerard Breider en Carlo van Santen voerden de score op. Tot die fase ging de wedstrijd gelijk op. Asperen kwam twee keer op voorsprong. Ibrahim maakte de 0-1. Na de 1-1 scoorde Nicky van der Zijden. Vlak na rust kwam de thuisploeg opnieuw langszij. Na de 2-3 hadden de 'potlooien' geen antwoord meer.

Leerdam Sport brengt te weinig

leerdam • Leerdam Sport stelde thuis tegen Well met 1-1 teleur. De gasten pakten in Leerdam pas het tweede punt van dit seizoen. Well kwam na een minuut of tien uit een hoekschop op voorsprong. Leerdam Sport trok het spel wel naar zich toe, maar creëerde weinig kansen. Tien minuten voor rust maakte Joshua Cohen de gelijkmaker. In het restant van de wedstrijd kwam de thuisploeg niet verder dan 1-1. "Well heeft het vandaag goed gedaan en wij niet", vond Yoni Sahertian. "Het was slecht wat we deden. We waren niet scherp."

Nederlaag SVS'65

spijk • SVS'65 en Noordeloos konden goede zaken doen bovenin 4D. Het waren de gasten die dit ook deden dankzij een 0-2 overwinning. SVS'65 wist al vroeg dat het een moeilijke middag werd. Na vier minuten nam Noordeloos de leiding. "Zij konden daarna gaan leunen en dat voetbalt iets makkelijker. We waren wel wat beter en kregen onze kansjes", vond José van de Ven. Na de 0-2 in de tweede helft was dat echter over. "Toen zat het er niet meer in. We hadden veel balbezit, maar konden weinig gevaar stichten."

BC Leerdam

leerdam • BC Leerdam speelde een wedstrijd. De uitslag in de A-lijn: 1. Wim Bertens & Walter Roks 58,68%, 2. Riet van Lit & Gerry Versteegh 56,67%, 3. Lieneke van der Meulen & Cor de Pender 55,56%, 4. Nico van Dijk & Rietje Segers 54,86%, 5. Rita del Castilho & Ben Broekaar 53,13%. B-lijn: 1. Janny van den Burg & Gerrit de Groot 63,33%, 2. Mieke & Tom Liebregs 55,83%, 3. Wil de Zeeuw & Suzan Zwart 55,42%, 4. Els Kool & Theo Kon 53,75%, 5. Clemens Middelkoop & Rein Richters 51,67%. C-lijn: 1. Gerrie & Frans Kielestein 64,69%, 2. Carolien van Leeuwen & Gerrit Arendsen 61,35%, 3. Suze Dekker & Co van Meeteren 61,23%, 4. Ria Henzen & Huub Grispen 60,49%, 5. Marijke Deibert & Greet Uijen 52,71%. D-ijn: 1. Roelie van Zee & Lidia Visser 59,38%, 2. Marijke & Geert van Lent 55,21%, 3. Henk Groenewegen & René Jansen 53,65%, 4. Tineke & Niels de Haan 52,08%, 5. Trudy van Erp & Martha Prins 51,56%.