Herovina klopt ASH met 1-2 in slotfase

hellouw • Herovina was in Hellouw sterker dan ASH, maar de thuisclub had door een vroeg doelpunt van Danny Bijl wel lang uitzicht op een verrassende zege. In de slotfase pakte Herovina echter door een afstandsschot van Coen de Ridder en een kopbal van Lloyd Hobo alsnog met 1-2 de verdiende winst. Na een gemiste kans van Herovina-topscorer Kevin Steenbruggen nam ASH na 19 minuten de leiding toen Danny Bijl op aangeven van Jens Duizer een Herwijnense defensiefout met een raak schot afstrafte: 1-0. Herovina had bijna continu een flink overwicht, maar Frank Clements miste nog voor rust een riante kans op de gelijkmaker en ook na de thee moesten de steeds aandringende gasten lang op goals wachten. Pas in de 81e minuut was het door een zuiver, laag schot van Coen de Ridder vanaf 25 meter raak: 1-1. Acht minuten later maakte Herovina kort voor tijd ook nog het winnende doelpunt. Uit een voorzet van Mark Muller werd Lloyd Hobo met een kopbal matchwinner: 1-2.