Heukelum verliest al voor rust

heukelum • Heukelum ging ook tegen Pelikaan onderuit. Jerome Ceton was bepaald niet te spreken over de eerste helft van zijn ploeg. "Daar ontbrak gewoon alles aan bij ons. Er was geen strijd, geen beleving. Het was eigenlijk een grote rondo van Pelikaan."

Na de 0-2 ruststand kwam Heukelum in de tweede helft beter voor de dag. "Ik wil niet zeggen dat het wachten was op de 1-2, maar we kregen wel weer wat kleur op de wangen. We lieten zien dat we er nog waren", zag Ceton. Tim Verdier schoot de bal echter ongelukkig in eigen doel, waardoor de wedstrijd halverwege de tweede helft al beslist was.

"Punten tegen een top-3 ploeg zouden bonuspunten zijn", weet Ceton. "Nu hebben we eerst een welkom vrij weekend, daarna wachten met Sleeuwijk en GJS directe concurrenten onderin. Dat zijn belangrijke potjes voor ons."


Frustrerende middag Vuren

vuren • Vuren beleefde een frustrerende middag tegen Sparta'30. Met veel invallers speelde de ploeg volgens trainer Ron Vlot een goede wedstrijd, maar het bleef door twee late treffers met lege handen achter: 2-4. En dus staat Vuren er met een voorlaatste plaats nog altijd bepaald niet rooskleurig voor in de 3e klasse D. "Maar ik kan mijn ploeg vandaag weinig verwijten", vond Vlot. "We hebben gewoon goed gespeeld en heel veel kansen gekregen. Maar we maken ze niet af en daar gaat het wel om."

Voor rust kwam Vuren twee keer op voorsprong. Bart Muilenburg scoorde de 1-0. Ian van Wijk maakte na de gelijkmaker de 2-1. "Zij komen op 2-2, maar maken vlak voor dat doelpunt gewoon hands. De scheidsrechter was ook een drama, maar we kunnen verder niemand de schuld geven dat we niet winnen." Na rust zocht Vuren de aanval, maar in de slotfase liep Sparta'30 uit naar 2-4. De 3-4 van Mark Steenhuis werd afgekeurd.