Stan Vloet voorzitter CvB ROC Rivor

regio • De Raad van Toezicht van ROC Rivor heeft per 1 november Stan Vloet benoemd tot beoogd voorzitter College van Bestuur. Daarmee volgt hij Cees Brouwer op die besloten heeft om na vijf jaar te stoppen met deze functie.

Momenteel is Stan Vloet (44) nog lid College van Bestuur bij SKOzoK in Veldhoven, waar hij verantwoordelijk is voor de portefeuilles onderwijs, personeel, huisvesting en ICT. Voordat hij bij SKOzoK startte was hij directeur bij Helicon Opleidingen in Boxtel en 's Hertogenbosch.

De Raad van Toezicht van ROC Rivor is verheugd met de komst van Stan Vloet. Nora Streep, voorzitter Raad van Toezicht, licht toe: "Stan Vloet is een zeer ervaren bestuurder en heeft een achtergrond in zowel het onderwijs (primair en mbo) als in het bedrijfsleven. Deze achtergrond, zijn brede ervaring, toegankelijkheid, nuchtere instelling en grote enthousiasme sluiten naadloos aan op hetgeen ROC Rivor zocht en nodig heeft, zowel om het vele mooie uit te bouwen wat er al is, als om op de voor ROC Rivor goede manier met nieuwe uitdagingen om te gaan."

Ook Stan Vloet is enthousiast over zijn aanstelling: "ROC Rivor is onder andere vanwege de persoonlijke aandacht verkozen tot één van de beste ROC's van Nederland. Tijdens mijn benoemingsprocedure heb ik deze grote betrokken- en bevlogenheid binnen alle geledingen duidelijk ervaren." Met zijn ruime ervaring in het onderwijs en het bedrijfsleven gaat Vloet de nieuwe uitdaging bij ROC Rivor graag aan: "Door de nabijheid en flexibiliteit, die ROC Rivor als relatief kleine ROC heeft, kunnen we adequaat reageren op veranderingen en uitdagingen in de sector, het bedrijfsleven of de regio. Daardoor kunnen we ook de komende jaren een goede onderwijsorganisatie, fijne werkgever en betrouwbare samenwerkingspartner blijven. Ik verheug me er op om hier een bijdrage aan te leveren!"