Afbeelding

Anja van Heeswijk te zien bij programma SBS6

leerdam • Anja van Heeswijk Uitvaartzorg presenteert zich komend weekend bij SBS6 in de uitzending 'Holland van Boven' van SBS6.

Afgelopen september zijn door SBS6 opnames gemaakt bij Anja van Heeswijk Uitvaartzorg, gevestigd op het Dr. Reilinghplein in Leerdam, voor het programma 'Holland van Boven'. Deze aflevering zal op zondag 10 november om 15:00 uur worden uitgezonden. Op de daarop volgende zaterdag om 12:30 uur wordt de herhaling uitgezonden.

'Holland van Boven' vliegt met drones door de lucht, over het land en over het water om een vernieuwend beeld te scheppen van wat Leerdam en omgeving zoal te bieden heeft. Het uitvaartbedrijf van Anja van Heeswijk wordt mooi in beeld gebracht in deze film. Van Heeswijk is een betrokken uitvaartleider. Zij begeleidt nabestaanden bij een overlijden en verzorgt van het begin tot het einde de uitvaart. Zij zegt onder meer dat er geen kaders meer zijn voor het organiseren van een uitvaart, er zijn zoveel mogelijkheden om een passend afscheid te creëren voor een dierbare. Met een klein gezelschap, op een bijzondere locatie of in de eigen kerk met een voorganger: alles is mogelijk. Anja van Heeswijk helpt nabestaanden graag om alle zaken rondom het overlijden van een dierbare zo goed mogelijk te regelen. Daar hoort ook zeker nazorg bij. En wie alvast wensen voor zijn of haar uitvaart vast wil leggen, door bijvoorbeeld een wensenformulier in te vullen, dat kan natuurlijk ook.

Workshop

Als betrokken uitvaartondernemer streeft Anja er naar om een mooi en waardig afscheid samen met de nabestaanden te maken. "Wat daarna komt is rouw, de ervaring van verlies. Op het proces van rouwverwerking heb ik als uitvaartleider geen grip. Maar ik kan er wel aandacht aan schenken." Daarom beveelt de uitvaartondernemer de workshop Rouw en Verlies van Ether Zondag en Maggy Bloem aan. Deze wordt gehouden op zondag 30 november vanaf 10:00 uur in atelier Mozai, Middenstraat 7 in Rhenoy.


Kom gerust eens langs op het kantoor bij Anja van Heeswijk Uitvaartzorg, Dr. Reilinghplein (naast PrintPro) of bel 06-12756266.


q www.anjavanheeswijkuitvaartzorg.nl