Vuren hard onderuit tegen ONI

vuren • Vuren ging met 2-5 onderuit tegen titelkandidaat ONI. Trainer Ron Vlot was niet heel ontevreden. "We hebben niet slecht gespeeld, maar waren soms wel een beetje dom. ONI heeft een prima ploeg. Op hun zege is niks af te dingen."

Vuren kwam al heel snel op achterstand. Na twintig seconde ging de bal op de stip. Het bleek al snel een verloren middag voor de thuisploeg, want binnen twintig minuten stond het 0-3 en was sterspeler Bas van der Vliet geblesseerd uitgevallen. Bart Muilenburg deed, eveneens uit een penalty, wel wat terug, maar niet veel later maakte ONI de 1-4. Na rust kreeg Vuren wat kansen om weer dichterbij te komen, maar ONI maakte de 1-5. Muilenburg bepaalde met zijn tweede de eindstand. Beide ploegen eindigden de wedstrijd met tien man. Een speler van ONI en Vurens middenvelder Luuk van der Vliet kregen bij een opstootje rood.

Beesd wint in Well

well • Beesd boekte een 0-2 overwinning bij Well. Heel goed was het echter niet wat de ploeg van Dick Wammes liet zien. Het eerste halfuur was wel duidelijk voor de gasten, maar enkele kansen op de openingstreffer werden om zeep geholpen. Well rook zijn kans en was tot de rust de betere ploeg, zonder echte kansen te creeeren. Halverwege de tweede helft maakte Beesd het verschil. Nick van den Burg maakte uit een vrije trap de 0-1. Drie minuten later was de wedstrijd beslist toen Hans Kroeze de 0-2 binnen schoot.