LRC wint subtopper bij SVL

langbroek • LRC verstevigde zijn plek in de subtop door concurrent SVL met 0-1 te verslaan en daarmee het gat met de nummer vijf te vergroten tot vier punten. "Het resultaat is mooi, de wedstrijd was dat niet", vond Rob Hilbers. "Er was wel strijd, maar het was heel slordig allemaal." Na rust was een doelpunt van Arwin van Soest voldoende voor de punten. "Daarna misten we nog wel een paar goede kansen om het te beslissen", zei Hilbers. Van Soest miste de kans zijn tweede van de middag te maken. Zijn strafschop werd door de doelman gestopt.

Heukelum na rust onderuit

nieuwendijk • Heukelum slaagde er één helft in Altena tegen te houden, maar na een 0-1 voorsprong verloor de equipe van Jerome Ceton met 4-1. Ondanks enkele kansen voor de thuisploeg was het Heukelum dat op voorsprong kwam. Benjamin Meijdam maakte de 0-1. Kort na rust viel al de gelijkmaker. Heukelum dacht opnieuw op voorsprong te komen, maar de treffer van Lars van Honk werd afgekeurd omdat de bal achter zou zijn geweest. Altena maakte die 2-1 wél en met snel de 3-1 daar achteraan was de wedstrijd beslist.

Herovina verslaat Lekvogels

herwijnen • Herovina won met 3-2 van Lekvogels. Trainer Glenn Calor vond die zege verdiend. "Over de hele wedstrijd wel. Voor rust waren we veel beter. In de tweede helft was het echter wel spannend en komen we ook een paar keer goed weg." Ondanks het overwicht van de thuisploeg nam de ploeg uit Lexmond de leiding. Coen de Ridder (2x) en Gijsbert van Maaren verzorgden de 3-1 ruststand. "We kregen kansen verder uit te lopen, maar laten dat achterwege. En dan krijg je het lastig", vond Calor. Verder dan de 3-2 en een bal op de paal en op de lat kwamen de gasten echter niet meer.