• Het voormalig gemeentehuis in Asperen sluit de deuren.
• Het voormalig gemeentehuis in Asperen sluit de deuren. Foto: Gemeente

Gemeentehuis Asperen sluit deuren

asperen • Het voormalig gemeentehuis in Asperen sluit per 1 november de deuren.

Het steunpunt verhuist. Inwoners kunnen vanaf 1 november terecht bij het steunpunt in het dorpshuis van Asperen, Van Langerakstraat 6. Personeel dat gebruikmaakte van de kantoren in het gebouw, verhuist naar de panden in Geldermalsen.

In het gemeentehuis in Geldermalsen kunnen inwoners terecht voor alle dienstverlening van de gemeente West Betuwe. Op de steunpunten worden inwoners geholpen bij digitale aanvragen. Ook worden daar vragen over diensten en producten van de gemeente beantwoord. Alleen op afspraak is hier ook een paspoort, rijbewijs of identiteitsbewijs aanvragen (Gebied 1 in het Afsprakenformulier).

Het steunpunt in Asperen is open op maandag- en vrijdagochtend van 09:00 tot 12:00 uur en op woensdagmiddag van 13:00 tot 16:00 uur.

In Waardenburg is ook een steunpunt van de gemeente West Betuwe te vinden, aan De Vergt 4. Dit steunpunt (Gebied 4 in het Afsprakenformulier) is open op dinsdag- en donderdagochtend van 9:00 tot 12:00 uur.

Alles op één locatie

Al het personeel op één locatie helpt mee aan de organisatieontwikkeling. Het faciliteert het behalen van de ambities die de gemeente heeft.

Meer informatie over de steunpunten en openingstijden is te vinden op onderstaande website.


q www.westbetuwe.nl/welkom