Open dag over ruime aanbod bij ROC Rivor

geldermalsen/tiel • Op donderdagavond 7 november kunnen leerlingen en hun ouders weer kennismaken met het ruime aanbod opleidingen van ROC Rivor tijdens de Open Dag. Docenten en studenten staan klaar om alle vragen te beantwoorden van geïnteresseerde jongeren.In Tiel en Geldermalsen zijn belangstellenden van 18.00 uur tot 20.30 uur welkom op de (vernieuwde) locaties.

ROC Rivor is de vierde beste mbo-school van Nederland en is zelfs de beste mbo-opleider van Gelderland (bron: Keuzegids Mbo). De Open Dag is volgens de organisatoren een mooie gelegenheid om sfeer te proeven op de locaties en vragen te stellen aan studenten en docenten. De studenten houden demonstraties en laten hun laatste projecten zien.

Docenten geven informatie over de beroepen en opleidingen. Voor de twijfelaars is er een beroepsinteressetest. Alles is aanwezig om een goede studiekeuze te kunnen maken. Tijdens de avond kunnen jongeren zich meteen aanmelden voor een opleiding.

Geïnteresseerden kunnen op de Open Dag terecht voor meer informatie over mbo-opleidingen in de richtingen Bouwen en Wonen, Produceren, Installeren en Energie, Mobiliteit en Transport, Zorg en Welzijn, Economie en Ondernemen, Horeca, Hospitality en Recreatie en Media, Vormgeving en ICT. Ook kunnen bezoekers zich laten informeren over diverse (educatie-)cursussen, bedrijfsopleidingen, entreeopleidingen en VAVO-opleidingen. Let op: de ICT-opleidingen bevinden zich vanaf dit schooljaar op de Bachstraat en de VAVO academie is vanaf dit schooljaar gevestigd op de Oudenhof in Geldermalsen.

Aanmelden

Aanmelden kan via rocrivor.nl/opendag. De Open Dag vindt plaats op de Bachstraat en Franklinstraat in Tiel en de Oudenhof (VAVO) en Poppenbouwing in Geldermalsen. Familieleden en vrienden zijn ook welkom.