Samenloop voor Hoop Neerijnen

waardenburg • SamenLoop voor Hoop Neerijnen houdt op dinsdag 5 november in De Koeldert te Waardenburg een informatieavond voor teams en andere geïnteresseerden. Aanvang 20:00 uur. Op deze avond kunnen deelnemers kennismaken met elkaar, de organisatie en wordt er verteld wat het inhoudt om als team mee te lopen.

Op 12 en 13 juni 2020 zal de derde SamenLoop voor Hoop plaatsvinden bij Huis Neerijnen in Neerijnen. Dit 24-uurs wandelevenement staat in het teken van stilstaan bij en meelopen voor kanker. Er wordt geld ingezameld voor KWF, maar meer nog staat het evenement in het teken van beleven, meeleven en doorleven. Naast het wandelen door de teams vindt er in de 24 uur veel amusement plaats.

Het Toon Hermans Huis in Tiel (THHT) heeft tijdens de vorige editie in 2017, van de Samenloop voor Hoop Neerijnen, een mooi bedrag ontvangen dankzij de inzet van de vele teams. Het THHT biedt een ontmoetingsplaats voor mensen in Tiel en omstreken, die geconfronteerd zijn met kanker en de ervaringen hierover willen delen met lotgenoten. De ambitie hierbij is dat het THHT een duidelijke plek is in de keten voor oncologische (na)zorg. De bijdrage die men dankzij de Samenloop voor Hoop 2017 hebben ontvangen is besteed aan een fitnessruimte en begeleiding die daarvoor nodig is. Het THHT werkt met ruim 40 vrijwilligers die zich allemaal inzetten voor dit goede doel. Ook in 2020 zal THHT het extra goede doel zijn tijdens de Samenloop voor Hoop Neerijnen waaraan ze ook zelf deel zullen nemen met een team. Ellen Hoenderop zal tevens op deze teamavond meer vertellen over het Toon Hermans Huis Tiel. Meer informatie via Facebookpagina Samenloop voor Hoop Neerijnen of via de site:


q www.samenloopvoorhoop.nl/neerijnen