Grote bingo bij LRC Leerdam

leerdam • De supportersvereniging Door Weer en Wind van LRC Leerdam organiseert op vrijdag 8 november in de kantine van LRC een grote geldbingo. De avond begint om 20:00 uur, de kantine is open vanaf 19:00 uur. De boekjes kosten 10 euro per stuk, een dubbel boekje 15 euro. Hiervoor worden tien ronden gedraaid. Daarnaast wordt er een superronde gespeeld met extra grote geldprijzen, waaronder de hoofdprijs van 250 euro. In de pauze van deze bingoavond draait het Rad van Avontuur. Het totale prijzenpakker bedraagt deze avond 1000 euro. De organisatie van de bingo is in handen van 'Door Weer en Wind'.
De supportersvereniging van LRC Leerdam telt ruim 250 leden en probeert geld in te zamelen voor voetbal- en andere activiteiten van de jeugd. Zo bekostigt de vereniging het jaarlijkse uitje aan het begin van het seizoen, het Sinterklaasfeest en het Oliebollen zaalvoetbaltoernooi. Ook heeft de supportersvereniging bijgedragen aan de inrichting van de nieuwe kantine op het Glaspark.


Volley Meerkerk'95 niet te stuiten

meerkerk • De mannenhoofdmacht van Volley Meerkerk'95 is momenteel niet te stuiten. In de competitie lonkt de koppositie, al ging het tegen laagvlieger SNA bepaald niet gemakkelijk.

De geelzwarten wonnen midweeks in Bleskensgraaf met 1-3: 25-27, 25-19, 24-26 en 21-25. Zaterdag werd de kwartfinale in de beker bereikt. Volley Meerkerk'95 klopte zowel Hou Stand als Skunk 3 met 2-0.