WNC scoort wéér niet en verliest

waardenburg • WNC slaagde er voor de vierde keer op rij niet in te winnen, bovendien werd er zaterdag niet gescoord. Oranje Wit won in Waardenburg met 0-2. "We hadden ook vandaag weer de overhand, maar het tempo is bij ons nog te laag om aanvallend te verrassen", analyseerde trainer Cor Prein. WNC kreeg al vroeg via de 0-1 een tik te verwerken. Een kwartier na rust viel zelfs de 0-2. "Hoewel we vandaag niet goed speelden, hebben we toch zo'n zes mogelijkheden gekregen. Het zit dan even niet mee. Hij valt niet. Maar het biedt genoeg aanknopingspunten om niet in paniek te raken", aldus Prein.


LRC zonder punten terug uit Kloetinge

kloetinge • LRC hoopte na het verre retourtje Zeeland met een resultaat terug in Leerdam te komen, maar zag de sterke thuisploeg de punten pakken: 2-0. "Dat is natuurlijk jammer na zo'n verre reis, maar Kloetinge heeft verdiend gewonnen", vond trainer Rob Hilbers. "Op zich zat er wel een resultaat in, maar het viel nu allemaal net niet goed, waar dat eerder dit seizoen wel het geval was." LRC kreeg na rust bij een 0-0 stand een goede kans via Arwin van Soest, maar even later maakte Kloetinge de 1-0. Na een rode kaart voor Bauke Bakker counterden de Zeeuwen vlak voor tijd naar 2-0.


HSSC'61 en FZO scoren niet

hei- en boeicop • Tegen FZO uit Zeist deelde HSSC-trainer Gerrit Molenaar een dikke voldoende uit aan zijn verdedigers. "En een dikke onvoldoende aan mijn aanvallers", voegde Molenaar eraan toe. En dus was de uitslag logisch: 0-0. "Voor rust hebben we prima gevoetbald en zeker zes kansen gekregen. Dan moet je de trekker overhalen, dat lukte vorige week ook al niet", aldus Molenaar. Na rust was het een stuk minder wat de thuisploeg liet zien. "Maar verdedigend stond het wel goed. Dan moeten we maar tevreden zijn met een puntje."