Reacties

vijfheerenlanden • De inwoners van Vijfheerenlanden zien het wel zitten met 'hun' nieuwe burgemeester. Enkele Facebookreacties:
Gerry Rietbergen: Geweldige keuze. Fan van Sjors vanaf het eerste uur. Communicatief vaardig, sociaal betrokken en verfrissend. Nu wordt het echt leuk.
Gert van Baren: Tussen al deze positieve reacties wil ik toch een kanttekening maken. VHL is een nieuwe gemeente met wethouders en raadsleden die elkaar nog moeten leren kennen. Is de keuze dan een verstandige om een burgermeester te benoemen die nog geen enkele lokale/landelijke bestuurlijke ervaring heeft? Uiteraard gun ik de heer Fröhlich veel succes en het allerbeste.
Marije van Schelven: In zijn hele loopbaan komt 'ruimte geven aan de stem van 't volk' terug als thema, vind ik. En hij is enthousiast zichzelf en een heel goede gespreksleider. Mooi voor een burgemeester.
Henry Ophey: Waarom niet een van de oorspronkelijke burgemeesters, die meer van de gemeente Vijfheerenlanden weten dan deze nieuwe burgemeester? Is meer logisch dan deze benoeming.