Eerste doelpunten en winst voor Rhelico

rumpt • Rhelico pakte tegen Well zijn eerste zege van het seizoen. De ploeg van Adrie van Steijn had tot nu toe nog niet gescoord, maar vond nu vier keer het net: 4-0.

De wedstrijd begon vanwege de te laat gearriveerde scheidsrechter een uur later dan gepland. "Niet ideaal", constateerde Van Steijn. "De focus was weg en we hadden het lastig in de eerste helft."

Op slag van rust brak Martijn van Blitterswijk dan toch de ban met Rhelico's eerste doelpunt van dit seizoen. Toen net na rust de 2-0 van Jan Bassa daar overheen kwam, was de thuisploeg los. "Na rust waren we superieur. De 4-0 is ook gewoon een juiste afspiegeling van de verhoudingen. Deze overwinning is ons veel waard. We zijn een week of tien keihard aan het werk om ons te verbeteren. Dat lukt iedere week, maar dan is het wel lekker om ook een keertje te winnen. Dit geeft vertrouwen", zei Van Steijn.

Olivier Rademaker knalde de 3-0 binnen. In blessuretijd scoorde Jan Bassa uit de kluts ook nog zijn tweede doelpunt en bepaalde daarmee de eindstand op 4-0.

"Tegen Peursum en Asperen hebben we het al aardig gedaan", vond Van Steijn. "Well is weliswaar een wat mindere tegenstander, maar ook daar spelen best jongens die wat kunnen. Ik ben hier zeer content mee."