• Ga naar de website van Profeit BV voor 'eerste hulp op reis'.
• Ga naar de website van Profeit BV voor 'eerste hulp op reis'. Foto: Aangeleverd

Eerste hulp op reis met Profeit

leerdam • Bij het maken van een reis, komt vaak heel wat kijken. Er moet natuurlijk een hoop geregeld worden. En dan moeten ook de juiste spullen nog mee. Profeit BV weet precies wat er nodig is en staat klaar met 'Eerste Hulp op Reis'.

Profeit BV in Leerdam is een organisatie met meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van gebruiksvriendelijke producten in diverse branches zoals de reiswereld, sport- en recreatiesector en met outdoor activiteiten.

Deze schat aan ervaringen heeft de basis gelegd voor de ontwikkeling van een pakket aan specifieke producten voor het marktsegment vrijetijdbesteding. Met het gebruik van producten uit het Profeit assortiment zal op adequate wijze in diverse (nood)situaties de reiziger een grote dienst bewezen worden. In de webshop van Profeit vind je onder ander de Care Plus producten tegen insectenbeten, de huidverzorgingsproducten van Deb Stoko als ook de Sea-Band polsbandjes tegen wagenziekte. In één oogopslag is te zien welke zaken belangrijk zijn bij het maken van een (verre) reis. Denk bijvoorbeeld aan DEET, een muskietennet, maar ook zaken als smartphonehouders, reflectie-safety vesten tot zelfs afvalzakjes voor in de auto.

Profeit BV werkt met vijf sterren die ieder staan voor een belangrijk punt binnen de bedrijfsvoering. Bijvoorbeeld: kennis en ondersteuning. De producten van Profeit worden ondersteund door een team van experts op onder andere het gebied van hygiëne en huidverzorging en ze worden aanbevolen door outdoor specialisten. De producten zijn geschikt voor de professionele gebruikers. Daarnaast denkt Profeit graag aan het besparen van kosten voor de reiziger, maar zijn de producten van Profeit ook innovatief. Met de modernste grondstoffen en materialen wordt door specialisten voortdurend ingespeeld op de nieuwste ontwikkelingen. Kwaliteitsgarantie, producten leveren een optimaal resultaat, respecteren het milieu en worden samengesteld volgens internationale kwaliteitsnormen, en klantvriendelijkheid staan bij Profeit BV hoog in het vaandel.


q www.profeit.eu