Tweede nederlaag Leerdam Sport

noordeloos • De wedstrijden die Leerdam Sport dit seizoen speelde, eindigden alle drie in een 2-1 overwinning voor de thuisploeg. Spijtig genoeg voor de Leerdammers stonden zij ook in Noordeloos dus aan de verkeerde kant van de score. Trainer Yoni Sahertian baalde als een stekker. "Dit was echt niet nodig. We begonnen niet scherp aan de wedstrijd, maar na rust had ik ondanks de 2-0 achterstand het gevoel dat we gingen winnen. We waren heer en meester, maar kwamen niet verder dan 2-1." Na de 2-0 ruststand ging de bal na een uur spelen op de stip. Joshua Cohen, voor het eerst dit seizoen binnen de lijnen, benutte de strafschop. Ondanks enkele prima mogelijkheden ging Leerdam Sport met lege handen naar huis. "We moeten het na rust gewoon afmaken. Met een puntje had ik nog wel kunnen leven, want dan heb je in ieder geval nog iets", aldus Sahertian.

Brederodes verliest

culemborg • Bij Vriendenschaar verspeelde Brederodes in de slotfase een 0-1 voorsprong. De groengelen lieten het betere spel zien en halverwege de eerste helft benutte Joey Balk een niet te missen kans: 0-1. Even later had Kevin Bosch de tweede treffer op zijn schoen, maar hij schoot voorlangs. In de tweede helft won geen van beide elftallen de slag op het middenveld. Balk kreeg een geweldige kans, maar de bal werd van de doellijn gewerkt. In de laatste tien minuten werden twee foutjes van Brederodes keihard afgestraft: 2-1. Kort voor tijd trok Luuk Roubos iets te opzichtig aan de noodrem, 3-1 via een strafschop.