HSSC'61 pakt op karakter een punt in Maarssen

maarssen • HSSC'61 leek op bezoek bij OSM'75 tegen een nederlaag aan te gaan lopen, maar pakte op karakter in de slotfase nog een punt: 3-3.

HSSC'61 voetbalde in Maarssen matig en liet ook nog eens een aantal kansen onbenut. Na de 1-0 van de thuisploeg leek HSSC'61 in een zetel te komen. De doelman van de thuisploeg haalde de doorgebroken Floris Kool neer en de bal ging op de stip. De keeper moest met rood van het veld. HSSC'61 profiteerde echter niet. Koen Looy, vorig seizoen van elf meter zo trefzeker, miste net als een week eerder de strafschop en de thuisploeg verdubbelde nog voor rust de voorsprong.

Na rust moest HSSC'61 met een extra aanvaller op zoek naar de aansluiting. Die kwam er via Floris Kool, maar na een zeldzaam slippertje van Jan Donker viel twintig minuten voor tijd de 3-1. In de slotfase pakten de gasten toch nog een punt. Nicky van Dam scoorde de 3-2 en Kool maakte met zijn tweede doelpunt de gelijkmaker: 3-3.

"Alles bij elkaar hebben we gewoon slecht gespeeld. Vooral ons begin was heel erg slap", constateerde Gerrit Molenaar. "Maar vorig jaar verloren we zulke wedstrijden nog wel eens omdat we geen karakter toonden. Nu doen we dat wel en pakken we in ieder geval nog een punt. Met vier punten uit de eerste twee wedstrijden zijn we niet ontevreden."