Podcast De Polder

regio • Het borrelt in de polder… De Stichting Camera Notes, opgericht door Ferry Verheij en Bram van der Wal, brengt twee nieuwe uitgaves: een Podcast, genaamd De Polder, gemaakt door Joost-Jan Kool en Bram van der Wal en later dit jaar komt een boek uit, dat vooralsnog de (werk-)titel 'Dwars door de polder' heeft.

Het boek zal verhalen en columns van Joost-Jan en Bram bevatten en veel fotomateriaal van Ferry. Een eerdere uitgave van Camera Notes was het succesvolle boek 100Waard. Het thema in het nieuwe boek zal de beweging en het leven in de polder zijn. Daarnaast zullen echte poldertypes,in het boek een plek krijgen. Het boek komt half november uit en zal naar verwachting in alle boekhandels in de streek te koop liggen.

De podcast staat inmiddels online en kent twee afleveringen. De kickoff van Podcast de Polder vond plaats in de schuur bij boer Matthijs Baan, producent van Elke Melk, de melk die rechtstreeks van de boer naar de consument gaat. Een paar weken later werd een tweede podcast opgenomen met muzikant, schilder en theatermaker Izak Boom. De beide podcastgastheren hebben een mobiele studio bestaande uit een tafel en een paar krukjes en nemen hun gesprekken op locatie op.