• Kinderbrillendag bij Versluis Optiek aan de Kerkstraat.
• Kinderbrillendag bij Versluis Optiek aan de Kerkstraat.

Kinderbrillendag bij Versluis Optiek

leerdam • Versluis Optiek is de speciaalzaak van Leerdam en omstreken op gebied van kinderbrillen. De optiekwinkel houdt op zaterdag 28 september een grote kinderbrillendag.

Tijdens deze dag is er speciaal voor de coolste kids een extra grote kinderbrillencollectie. Met deze extra collectie, in alle prijsklassen, slaag je altijd voor jouw favoriete bril. Optometrist Annemiek Kemkes en Cor Kemkes, Oogprofessional, geven natuurlijk graag tips en adviezen. Tegelijkertijd heeft Versluis Optiek, gevestigd aan de Kerkstraat 62 in Leerdam, veel meer verrassingen in petto.

Omdat Versluis Optiek de Stichting Hulphond Nederland steunt, hebben zij op deze dag een leuke verassing. Koop je een bril? Dan ontvang je een gratis hulphond knuffel, genaamd Flip. Stichting Hulphond leidt honden op en begeleidt het baasje, uiteindelijk vormen deze een onverslaanbaar duo. Hun motto is geloven in de kracht van samen, om die reden gaat de opbrengst volledig naar Stichting Hulphond Nederland.

Grootste collectie

Op de kinderbrillendag is er de grootste collectie met meer dan 500 kinderbrillen in de winkel. Dit is een unieke kans om alle kinder- en tienerbrillen met elkaar te vergelijken en te kijken welke jij het allermooiste vindt.

Kinderhoek

In de gezellige kinderhoek zijn er de volledige kinderbrillencollecties van: Chloé, New York Yankees, J.F. Rey Kids, Ray-Ban, Rex & Sue, Star Wars, Tartine Et Chocolat en Vingino.

Bovendien bieden zij voor 179 euro een complete bril aan, inclusief harde en ontspiegelde glazen. Er is voor elk wat wils!

Kortom, wil jij een nieuwe en te gekke bril? Kom dan zaterdag 28 september langs in de winkel en sowieso voor iets lekker uit de popcornkar, en haal je verrastas op!

Misschien sta jij binnenkort samen met Flip weer helemaal hip op het schoolplein.


q www.versluisoptiek.nl