Compassie training en Mindfullness

regio • Compassie maakt het leven gemakkelijker en lichter. Op 23 oktober start bij 'Heel Imperfect' een nieuwe compassie training, van zes avonden in Hooiberg het Steenuiltje in Ophemert. Er wordt geleerd, door oefening en theorie, milder en vriendelijker voor jezelf en anderen te zijn. Vooraf is er een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Dezelfde dag gaan ook acht lessen Mindfulness van start bij Heel Imperfect. Deelnemers leren gezonder omgaan met piekeren, emoties en stress.

q www.heelimperfect.nl


Crea Weekend wordt Crea College

gorinchem • De publieksbeurs Crea Weekend in Gorinchem heeft een nieuwe naam: Crea College. De eerste editie onder de nieuwe naam vindt plaats op vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 september in Evenementenhal Gorinchem. Crea College blijft zich richten op de nieuwste trends op hobbygebied, maar focust zich daarbij ook nadrukkelijk op het aanbieden van workshops en interactieve masterclasses. Verder is er dit najaar voor het eerst een samenwerking met Taart & Trends. Hierdoor maakt deze beurs op het gebied van het bakken en decoreren van taarten, cupcakes, gebak en brood nu deel uit van Crea College.

Sterre Daans namens Crea College: "De nieuwe beursnaam zorgt voor vernieuwing. Niet alleen voor de uitstraling van het evenement, maar ook veel nieuwe shops zijn deze editie aanwezig. De grootste verandering is dat we met Crea College meer willen zijn dan alleen een inkoopbeurs voor de bezoekers. Daarom bieden we op de beurs verschillende workshops, demonstraties en interactieve masterclasses aan. Verder richten we diverse creatieve pleinen in, zoals een Haak & Brei Café, een Creative Café, Mixed Media Corner en een Kids Corner."

Kaarten voor Crea College in Evenementenhal Gorinchem zijn tot en met 26 september online te koop met tien procent korting.

q www.crea-college.nl