HSSC'61 groepswinnaar na zege op Peursum

hei- en boeicop • HSSC'61 had tegen Peursum even een lastige fase, maar bleek uiteindelijk een klasse beter. Na negentig minuten stond het 8-3 en was HSSC'61 groepswinnaar. Bas Scheenhart nam maar liefst vier treffers voor zijn rekening.

Op Het Plein leek de thuisploeg een makkelijke middag tegemoet te gaan. Na een kwartier stond het 2-0. De tandem Lucas van Dam en Bas Scheenhart werkte weer als vanouds. Na een afgemeten voorzet van Van Dam kopte Scheenhart mooi raak. Van Dam maakte zelf, na een briljante pass van zijn broer Nicky van Dam, de 2-0. Peursum kwam voor rust echter telkens terug in de wedstrijd. Sjoerd den Boer scoorde de 2-1. Na de 3-1 van Scheenhart deed Jesse Baan uit een prachtige vrije trap iets terug. Scheenhart was echter op dreef, want hij maakte vlak vóór en na rust nog een goal: 5-2. Na de 5-3 van Twan Romeijn voerde Heicop de score verder op. Invaller Richard Kool (2x) en Niels den Braven tilden de score naar een niet eens geflatteerde 8-3.