Veel variatie in nieuwe seizoen Go

leerdam • Vanaf vrijdag 13 september gaan de deuren van Stadspodium Go weer open voor het nieuwe theaterseizoen. In september kan het publiek genieten van de met prijzen overladen film The Green Book, een vlammend optreden van Jan Akkerman met zijn band en een voorproefje van de Oudejaarsconference van dit jaar, de try- out van Martijn Koning.

Andere klinkende cabaretnamen weten dit seizoen ook de weg naar Go te vinden zoals o.a. Kiki Schippers, Steven Brunswijk, Mark van de Veerdonk, Wouter Monden en de Gestampte Meisjes. Marjolein Meyers viert haar 40 jarig jubileum in Go met haar muziekprogramma. Daarnaast zijn er diverse fantastische bands gecontracteerd zoals bv. de Leif de Leeuw band en rock uit de regio: Egotwister. Op veler verzoek komt Queens & Ko weer langs met hun hommage aan Queen en wordt het seizoen afgesloten met een tribute aan Fleetwood Mac door de band Mirage.

Ook is er plaats voor klezmer (Pietsiekata), big band (Casey's bigband) en klassiek vocaal door ( Lingevocaal), diverse gezelschappen zoals the Voice, la Troupe, Nikky's dance verzorgen traditioneel hun uitvoeringen in Go. Voor het derde seizoen kunnen teams weer inschrijven voor de pubquiz en de liefhebbers van bier voor de bierproefavonden. De kunstliefhebbers kunnen kiezen uit een viertal interessante kunstlezingen op de vrijdagmiddag. Elke tweede vrijdag van de maand is er een bijzondere, ontroerende of spannende film te zien in het filmhuis. Heel bijzonder zijn de optredens van Human Voice & friends, Debby Petter met haar nieuwe programma, La tres illustre compagnie du chat noir en de vermakelijke absurdistische muziektheatervoorstelling: Zeppelin! door STRAF. Muziektheater van eigen bodem wordt verzorgd door Guus Smid & friends met "van je familie…"

q www.go-leerdam.nl.