Vuren maakt er zeven tegen Groot-Ammers

vuren • Vuren begon het bekertoernooi met een zevenklapper tegen Groot-Ammers. In de eerste helft hielden beide ploegen nog gelijke tred, maar na de 2-2 ruststand was bij de gasten in het tweede bedrijf de pijp leeg. Het af en toe aardig combinerende Vuren liep vervolgens eenvoudig weg: 7-2. Voor rust was de thuisploeg al de betere, maar het zag Groot-Ammers wel twee keer terugkomen. De fraaie openingstreffer van Bas van der Vliet, hij speelde zich knap vrij en schoot hard raak, werd teniet gedaan door een eigen doelpunt van Danny Muilenburg. Nadat Bastiaan van Horssen van ver de 2-1 binnen knalde, bracht Abel van As de gasten opnieuw langszij. Na rust hielpen twee eigen doelpunten Vuren in het zadel. Na die 4-2 stand - binnen tien minuten - was bij Groot-Ammers de koek op. Via de tweede treffer van Van der Vliet, die daarvoor nog twee keer op de paal schoot, en twee doelpunten van de weer volledig teruggekeerde Bart Muilenburg bepaalde Vuren de eindstand op 7-2.