Wisselende resultaten Viaanse teams

vianen • In de aanloop naar de bekercompetitie hebben de Viaanse standaardteams afgelopen week diverse oefenwedstrijden gespeeld.

Vianen oefende midweeks thuis tegen Cabauw (vierde klasse zaterdag). De tricolores waren de bovenliggende partij en wonnen, door treffers van Dave Verschuur, Justin Mouhmy en Patrick den Uyl, verdiend met 3-0.

Zaterdag kreeg Vianen bezoek van zaterdag vierde klasser Kamerik. Tot de rust hield de thuisclub het op 1-1 (doelpunt: Mouhmy). In de tweede helft drukten de fysiek sterkere gasten door, mede doordat het Viaanse middenveld onderbezet was. De eindstand werd 2-5 (treffer: Dusty Louwaars).

SC Everstein ging op bezoek bij tweede klasser IJFC. De IJsselsteiners waren duidelijk een maatje te groot en wonnen, na een 1-1 ruststand, met 4-1 (treffer: Björn Stathi).

Brederodes

Brederodes speelde zijn eerste oefenduels pas tijdens het sterk bezette toernooi bij Bruse Boys om de Grevelingencup. De groengelen openden met een 2-1 nederlaag tegen tweede klasser SSV '65 (doelpunt: Dennis Kruijk). Daarna werd met dezelfde cijfer verloren van tweede klasser Bruse Boys (doelpunt: Tim Olieman). In het laatste pouleduel werd Barendrecht 2 (reserve hoofdklasse) met 2-0 geklopt (treffers Mike de Groot en Tim van der Waal). De strijd om de zevende plaats werd met 3-0 gewonnen van derde klasser Veere (doelpunten: De Groot, Joey Balk en Bowan de Bruin).

Beker

Bekerprogramma, eerste ronde:

Zaterdag 31 augustus: Beesd – SC Everstein (14:30 uur); Brederodes – SV Lopik (14:40 uur); Candia '66 – Vianen (14:30 uur).