• Het winkelpand van Only for Men.
• Het winkelpand van Only for Men. Foto: Aangeleverd

Only for Men vernieuwt de winkel

geldermalsen • Only for Men heropent op 11 september de deuren van de vernieuwde winkel in Geldermalsen. De winkel is onder handen genomen en in een nieuw jasje gestoken om aan de klantwensen te voldoen. Met de verbouwing wil de mannenmodezaak de klanten meer comfort bieden tijdens het shoppen in de winkel.

De winkel krijgt een nieuwe uitstraling en er worden diverse merken en shop-in-shops toegevoegd. Om de heropening groots te vieren is er op woensdag 11 september om 13:00 uur een spraakmakende openingsactie. De allereerste klant ontvangt namelijk een gratis Recall kostuum naar keuze. De tweede klant ontvangt een kostuum voor 10 euro en de derde klant een kostuum voor 20 euro. Dit loopt zelfs op tot de 34e klant!


Hans Kraay jr.

De winkel opent om 13:00 uur en dan vindt de officiële heropening plaats met Hans Kraay jr. "Samen toosten we deze dag met een glas bubbels in de hand op de vernieuwde winkel", aldus een persbericht van de winkeleigenaar. De avond staat in het teken van Formule 1 met niemand minder dan Robert Doornbos. Vanaf 19:30 uur kunnen klanten zich laten inspireren door het verhaal van de voormalig autocoureur, de strijd tegen hem aan gaan in de race simulator of alle ins en outs van het huidige Formule 1 seizoen horen.

Dagdeals

De heropening wordt daarnaast de hele week nog gevierd met scherpe dagdeals en diverse evenementen. Klanten kunnen hun schoenen weer laten glimmen door gespecialiseerde schoenpoetsers of hun haar laten knippen bij de barbier. En als klanten hun gegevens achterlaten in de winkel maken ze ook nog de hele openingsweek kans op 1.000 euro shoptegoed. "In de vernieuwde winkel staat beleving centraal, wordt het winkelgemak verder bevorderd en word je uiteraard weer verwelkomd door de gespecialiseerde modeadviseurs", aldus het persbericht. De winkel krijgt daarnaast een koffiebar, een breder merkenpakket en er komen nieuwe shop-in-shops van Blue Industry, PME Legend, Profuomo, Donkervoort en Dutch Dandies.