Zomermarkt in Leerdam

leerdam • In het centrum van Leerdam vindt zaterdag 3 en zondag 4 augustus weer een zomermarkt plaats. Er zijn ongeveer honderd kramen opgesteld, met een divers aanbod. Denk aan: kleding, cosmetica, woondecoratie en speelgoed. Uiteraard is er ook voldoende te eten en drinken. Er zijn loempia's, bara's, churros, patat en hamburgers te koop. De markt is op zaterdag van 11:00 tot 20:00 uur open en op zondag van 12:00 tot 17:00 uur. Meer informatie over het evenement is te verkrijgen bij organisator Star Promotions via 010-5243434 of via info@starpromotions.nl.


Home-Start zoekt vrijwilligers

vianen • Home-Start is in Vianen op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. De organisatie ondersteunt gezinnen die een lastige periode doormaken en een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Iedereen vanaf 20 jaar met enige opvoedervaring kan zich aanmelden als vrijwilliger, het is wel de bedoeling dat iemand per week ongeveer 2 uur beschikbaar kan maken. Bij voldoende aanmeldingen start er midden oktober een introductietraining, deze bestaat uit vier wekelijkse bijeenkomsten van 09:30 tot 14:30 uur. Meer informatie is te verkrijgen bij Anja de Kok via 06-30565381 of a.dekok@humanitas.nl

q www.home-start.nl


Schreuders zoekt testgezinnen

regio • Schreuders Sport International nodigt alle gezinnen in de regio Vijfheerenlanden, Utrecht en Rivierenlanden uit om zich op te geven voor haar familieselectiedagen op woensdag 25 en donderdag 26 september. Het bedrijf is namelijk op zoek naar een sportief gezin uit de regio met minimaal twee kinderen onder de 18 jaar dat haar producten wil uitproberen. En: dat wil vereeuwigen op foto en video. Hiernaast zal er twee keer per jaar een professionele fotoshoot plaatsvinden. Het gezin fungeert dan dus als ambassadeur voor Schreuders Sport International. De gezinnen moeten wel binnen een straal van 50 kilometer van Leerdam woonachtig zijn. En dus van nature actief en een beetje creatief zijn. Er zitten, behalve gratis producten en populariteit, een aantal andere aantrekkelijke voorwaarden vast aan het ambassadeurschap bij Schreuders Sport, zo belooft het bedrijf. Schreuders is een Nederlands familiebedrijf dat eigentijds sport-, outdoor en vrijetijdsproducten ontwikkelt en ontwerpt. Aanmelden voor de selectiedagen kan bij Hannah Salt via hannah@schreuderssport.com.

q www.schreuderssport.com