• De Landgoedfair in 2018.
• De Landgoedfair in 2018. Foto: Nico Van Ganzewinkel

Jubileum voor Landgoedfair in Beesd

beesd • Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt organiseert van woensdag 21 tot en met zondag 25 augustus voor de 25ste keer haar Landgoedfair.

Vanwege het jubileum trakteert de Mariënwaerdt: de entree is dit jaar slechts 7,50 euro (kinderen tot en met 12 jaar hebben sowieso gratis toegang). Zoals ieder jaar zijn er weer tal van stands, terrassen en foodtrucks op het evenement te vinden. Ook zijn er volop demonstraties, wedstrijden en workshops. Ook is er iedere dag weer een modeshow, waarin kleding en accessoires worden geshowd van de deelnemende standhouders. Alles staan in het teken van het échte buitenleven. Zo is er een Land Rover-lodge, voor kinderen is er een kinderboerderijtje en Comfort Trade geeft op zaterdag en zondag kookdemonstraties. De Dairy Fair is op zaterdag.

Vanwege het jubileum heeft de Mariënwaerdt ook een kookboek gelanceerd: 'De Landgoedkeuken', de presentatie is op woensdag 21 augustus. Het boek is vervolgens natuurlijk meteen te koop. Tickets zijn al te reserveren via onderstaande website.


q www.marienwaerdt.nl/landgoedfair