Regiotoernooi O23 stopt

regio • Het Regiotoernooi O23 maakt de 25 jaar net niet vol. De organisatie heeft de deelnemende clubs deze week laten weten ermee te stoppen. Tricht mikt op een doorstart.

"Voor komend seizoen heeft de helft van het aantal verenigingen dat aan de net voorbije editie deelnam, zich afgemeld. Dit gegeven - in combinatie met naar onze mening een steeds moeizamer verloop van de recent gespeelde edities - heeft ons doen besluiten te stoppen met het organiseren van het toernooi", laat secretaris John van den Berg weten. Voetbalvereniging Tricht nam daarop meteen het initiatief het toernooi toch overeind te houden. Naast Tricht zelf hebben Focus'07, HRC'14, RKTVC, MVV'58, Haaften, Rhelico en SVS'65 al laten weten mee te willen doen. Aan het concept verandert niet veel: vanaf oktober één keer per maand op maandag- of dinsdagavond een wedstrijd.

Bij voldoende animo roept Tricht de clubs bij elkaar om organisatorische afspraken te maken. Belangstellende verenigingen kunnen een e-mail sturen naar: theref@online.nl.