Geen nacompetitie voor LRC

leerdam • LRC had zich bij winst op GRC'14 geplaatst voor de nacompetitie, maar verloor met 0-2, waardoor de gasten zich veilig speelden én dankzij de misstap van WNC de derde periode wonnen.

LRC-trainer Rob Hilbers was teleurgesteld. "We hebben ons gehandhaafd en dat is gewoon prima. Maar het gevoel is vaak anders. We hadden gewoon nacompetitie kunnen halen. Dat heeft er best in gezeten. Daarom is het lastig om echt blij te zijn dat we ons veilig hebben gespeeld."

Hilbers vond zijn ploeg tegen GRC'14 een prima wedstrijd spelen. "We voetbalden degelijk, hadden meer de bal en kregen ook de betere kansen. Maar we missen dit seizoen een echte spits. Dat is geen verwijt aan de jongens die er wél stonden, want zij hebben het naar behoren ingevuld. Maar vandaag was het een kwestie van afdrukken. Dat lieten we helaas na."


Heukelum blij dat het erop zit

heukelum • Heukelum sloot het seizoen af met een 2-5 nederlaag tegen Altena dat zich daarmee plaatste voor de nacompetitie. Trainer Marco Verbeek is blij dat het seizoen erop zit. "Dat gevoel leeft bij iedereen. We hebben na de winterstop alles uit de kast moeten halen om zo snel mogelijk veilig te zijn. Toen dat gelukt was, merkte je dat dat het ook wel was."

Verbeek had zijn periode bij Heukelum graag afgesloten met een overwinning. "Uiteindelijk zat dat er niet in. Al vond ik ons niet minder dan Altena, maar zij gingen er natuurlijk nog écht voor. En dat deden ze prima."

Verbeek moest zijn ploeg met de 0-3 ruststand vragen het seizoen nog waardig af te sluiten. "Dat hebben ze dan nog wel gedaan. We kwamen nog terug tot 2-3 en toen had de 3-3 ook kunnen vallen. Na de 2-4 was het over." Adem Kahraman en Semih Kaplan scoorden voor de thuisploeg.