Pijp is helemaal leeg bij SC Everstein

everdingen • Na de ontluisterende 1-3 nederlaag tegen BLC is de nacompetitie ver weg voor sc Everstein. Afgezien van de eerste tien minuten, toen de thuisclub uitsluitend op de helft van de Bosschenaren was te vinden, gaven de roodhemden niet thuis. Na twaalf minuten namen de gasten de leiding, en die klap kwam Everstein niet meer te boven. Er zat geen lijn, vernuft en fantasie in het spel. Een afgekeurde treffer van Luuk van de Harst na ruim een half uur werkte ook niet mee. Acht minuten voor rust werd een schot van Simon van Zante half gekeerd door de doelman van BLC, waarna Sven de Blok de bal intikte: 1-1. Kort daarna knalde een speler van de bezoekers de bal op de lat. Na rust bleef Everstein zwak voetballen. Na een kwartier lieten twee verdedigers zich in de luren leggen door een Bossche aanvaller die daarna scoorde met een schot uit de tweede lijn: 1-2. De thuisclub zette er niet meer tegenover dan enkele slappe afstandsschoten. Met nog twintig minuten op klok deelde BLC de genadeklap uit: 1-3.