Haaften komt tekort tegen NEO'25

haaften • Haaften blijft in de problemen onderin de 3e klasse D. De ploeg verloor met 2-5 van NEO'25, maar had het geluk dat ook de concurrentie onderuit ging. "Op de uitslag is niks af te dingen", gaf trainer Adrie van Steijn toe. "We hebben er keihard voor gewerkt, maar kwamen tekort." Voor rust kwam NEO'25 niet verder dan 0-1 (eigen doelpunt van Marc Timmer), vooral dankzij goed keeperswerk van Haaften-doelman Lars Tertoolen. Na rust liepen de gasten echter uit naar 0-4. Haaften leek de spanning nog even terug te brengen. Michel den Braber en Thijmen Gerringa maakten er 2-4 van, maar verder kwam de thuisclub niet. Na een afgeslagen vrije trap van Timmer bepaalde NEO'25 de eindstand op 2-5.

HSSC'61 houdt de druk er vol op

's-hertogenbosch • HSSC'61 heeft nog altijd uitzicht op de titel in de 3e klasse D. Zelf won de ploeg met 1-3 bij sv BLC en omdat Sleeuwijk de topper tegen sc Everstein won, klom HSSC'61 naar de tweede plaats.
"Sleeuwijk heeft nog een hele kluif aan GDC. Als wij zaterdag bij GVV'63 winnen, gaan we om de titel spelen", constateerde trainer Gerrit Molenaar tevreden. Lucas van Dam en doelman Niek de Vos ontpopten zich bij Heicop tot uitblinkers. Van Dam nam de twee laatste treffers voor zijn rekening en leverde de assist bij de 0-1 van broer Nicky. In de tweede helft kwam BLC langszij toen Kees de Nijs de 1-1 in eigen doel gleed. In de slotfase sloeg Lucas van Dam met twee treffers echter alsnog toe.