Bingo voor Hope4Life Roparun

heukelum • Team Hope4Life Roparun organiseert donderdag 16 mei een bingo in dorpshuis De Krakeling in Heukelum. Als hoofdprijs is er een vakantieweek of midweek in Nederland te winnen. Maar er zijn nog meer prijzen in de wacht te slepen. Team Hope4Life Roparun doet weer mee aan de bekende estafetteloop die 48 uur duurt, het team start dit jaar voor de tweede keer vanuit Hamburg en komt ook door Leerdam. Door middel van sponsoring, acties en giften probeert het team zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de goede doelen. Meer informatie is te verkrijgen via teamhope4life@outlook.com. Of op de website. De bingo begint om 19:30 uur, de deuren zijn om 19:00 uur open.

q www.teamhope4life.nl


Psalmzangavond in Bethelkerk

geldermalsen • De Bethelkerk in Geldermalsen vormt zaterdag 25 mei het decor van een psalmzangavond. Bovenstemgroep Ouderkerk aan den IJssel verleent haar medewerking, dit gezelschap staat onder leiding van Arie van der Vlist. Ook gemengd koor De Lofstem uit Geldermalsen onder leiding van Marien Stouten is van de partij. De algemene leiding is in handen van dominee P. Mulder. De entree is gratis. Er is wel een collecte voor de zending in Cambodja. Aanvang is 19:30 uur.


Concert Saxyon bij Rumpts kerkje

rumpt • Het duo Saxyon geeft zaterdag 15 juni een concert in de tuin van het Rumpts kerkje. Het gezelschap bestaat uit de twee jonge musici Ellen Zijm (accordeon) en Marijke Schröer (saxofoon). Saxyon wil de mogelijkheden ontdekken in klank en repertoire van de combinatie van saxofoon en accordeon. Maar het duo wil ook de samenwerking zoeken met componisten, om zo meer repertoire voor de combi van accordeon en saxofoon te ontwikkelen. Het concert is bij mooi weer in de tuin bij de kerk. De deuren staan open vanaf 19:15 uur. Het concert begint om 20:00 uur. Meer informatie is te vinden op de website.

q www.rumptskerkje.nl