Heukelum is Robin Hood in Paasweekend

heukelum • Stelen van de rijken en geven aan de armen. Heukelum deed het in het Paasweekend. Op zaterdag werd met liefst 1-4 verloren van toenmalig hekkensluiter NOAD'32. De revanche liet niet lang op zich wachten. Tweede Paasdag werd Roda Boys met 3-2 verslagen.

Over de nederlaag tegen NOAD'32 was trainer Marco Verbeek niet te spreken. "Een misstap? Dat is nog zacht uitgedrukt", zei Verbeek. "We zijn dit seizoen erg wisselvallig. We kunnen reuzendoder zijn, maar ook van deze ploegen verliezen. NOAD was vandaag gewoon drie keer beter dan wij." Heukelum kwam in de eerste helft via Thijs van Veluw nog wel op voorsprong, maar na de 1-1 voor rust en de 1-2 snel erna liep NOAD ver weg naar een ruime zege. Twee dagen later herstelde Heukelum zich al via 3-2 winst op Roda Boys.

"Ik had, gelet op de periode, liever zaterdag gewonnen, maar dat we dit kunnen neerzetten, is wel erg knap." Heukelum kwam voor rust via een eigen doelpunt op voorsprong. Na rust kwam Roda Boys langszij, maar Heukelum liet zich niet van de wijs brengen. Ferry Meijdam en Redouan Berghout scoorden. De 3-2 in blessuretijd kwam voor de gasten te laat.

"We zijn dit seizoen wisselvallig. Als het moet lukt het niet, maar als het mag, kunnen we de beste ploeg van de afdeling zijn", aldus Verbeek.