Net geen punt voor Leerdam Sport

leerdam • Leerdam Sport kwam zaterdag thuis tegen titelkandidaat Brakel nog heel dichtbij een gelijkspel. Na een 0-2 achterstand knalde Kees Kerkhof twaalf minuten voor tijd de 1-2 binnen, maar een Leerdams punt zat er net niet meer in. De paal voorkwam in de slotfase de gelijkmaker.

Halfweg de eerste helft nam Brakel door een afstandsschot van Jasper de Haan met 0-1 de leiding. Ruim een kwartier na rust maakte Brakels topscorer Jasper Gouda Quint er 0-2 van. Leerdam Sport drong in de tweede helft aan en na het doelpunt van Kees Kerkhof wankelde Brakel bij een 1-2 stand nadrukkelijk. De paal voorkwam bij een kopbal van Kees Kerkhof in de slotfase de gelijkmaker. Trainer Yoni Sahertian: "Jammer, want we zijn na een achterstand goed teruggekomen. En dat terwijl we in de as door schorsingen drie spelers misten en ook met blessures kampten. Ik bleef op een punt hopen, want na ons doelpunt wist Brakel er geen goed raad meer mee."