Rhelico met 2-5 ruim langs SVS'65

spijk • Rhelico boekte bij SVS'65 zijn tweede zege op rij. De ploeg uit Rumpt won verrassend ruim met 2-5.

Rhelico-leider Marco van Valburg, die de zieke Olav van Rijkom verving, was blij: "Voor ons een mooie uitslag en we hebben verdiend gewonnen. We waren gemotiveerd om een goed resultaat neer te zetten." SVS-trainer José van de Ven zag dat het niet wilde lukken. "We hebben voor rust best een redelijke pot gespeeld. En we hebben ook kansen gekregen, maar we scoren gewoon te weinig."

Via Bas van Zanten kwam Rhelico aan de leiding. Even later ging SVS-doelman Jan Willem van Hoogenhuizen in de fout bij een voorzet. Olof Schiltmans maakte de 0-2. Na rust kwam SVS'65 goed uit de kleedkamer. Robin IJsselstijn maakte al snel de aansluitingstreffer, maar dichterbij kwam de thuisploeg niet. Na een foutieve terugspeelbal pikte Schiltmans de bal op en scoorde zijn tweede van de middag: 1-3. Via Kylian Heemskerk en Jelmer van Os liepen de gasten verder uit. Bennie Boeijink bepaalde de eindstand op 2-5.

"Het is onze bedoeling nog een paar plekjes te stijgen, maar dat wordt zo wel steeds moeilijker. Zeker omdat we er ook weer een paar blessures bij hebben", zei Van de Ven. Van Valburg kijkt met vertrouwen vooruit. "Zaterdag gaan we naar Well. Daar liggen op papier weer kansen voor ons."