• Echtpaar Reni en Elisa tijdens een eerder optreden.
• Echtpaar Reni en Elisa tijdens een eerder optreden. Foto: PR Reni en Elisa Krijgsman

Reni en Elisa Krijgsman naar Asperen

asperen • Reni en Elisa Krijgsman komen zondag 7 april naar Asperen voor een tentdienst, het echtpaar verzorgt door het hele land optreden en is onder meer bekend van 'Nederland Zingt' en 'Hour of Power'.

Reni en Elisa Krijgsman zijn naast hun medewerking aan verschillende muziekprogramma's ook bekend van projecten met het Metropole Orkest, Ronduit Praise en Opwekking. Elisa is beroepsmusicus, afgestudeerd aan het conservatorium en heeft sindsdien veel gewerkt als freelance gitarist in studio's. Reni is naast het muzikantenbestaan parttime leerkracht in het basisonderwijs. Tijdens de tentdienst in Asperen zingen ze liederen, begeleiden ze de samenzang en zorgen ze voor sketches met kinderen.

Het programma van de tentdienst in Asperen is volgens de organisatie ook bijzonder geschikt voor kinderen. "We zijn heel blij dat we samen met Oranjecomité Asperen op zondag weer een tentdienst kunnen organiseren", vertelt Rob van Ooijen namens de kerken in Asperen. "Met de komst van Reni en Elisa rekenen we op veel belangstelling. Ze zijn een bekend duo, ook in de regio." Volgens Van Ooijen is de tentdienst qua invulling heel toegankelijk, om ook mensen die niet gewend zijn om naar de kerk te gaan, aan te spreken. Tineke van Ooijen verzorgt tijdens de bijeenkomst een korte overdenking over het thema 'Geluk'.

De toegang is gratis. Tijdens de dienst wordt er wel geld opgehaald voor de campagne '40 dagentijd' van Kerk in Actie, die ten goede komt aan onder meer weeskinderen in Rwanda. Na afloop bieden de kerken gratis koffie, thee of limonade, gelegenheid tot ontmoeting. Aanvang is 15:00 uur.