• De jubilarissen van Wilhelmina.
• De jubilarissen van Wilhelmina. Foto: aangeleverd

Jubilarissen gehuldigd

herwijnen • Fanfare Wilhelmina huldigde zaterdag zes jubilarissen die gezamenlijk al 212,5 jaar lid zijn van de muziekvereniging. Gijs de Joode en Mettien van Mourik spannen de kroon, zij zijn respectievelijk 65 en 60 jaar actief bij de club.

Nelleke Molenaar-van Zandijk, Bart-Jan van Zandwijk en Bert van Veen werden tijdens het voorjaarsconcert gehuldigd voor hun 25-jarig jubileum en Antoinique de Joode voor haar 12,5-jarig lidmaatschap. Allemaal kregen ze een onderscheiding en een oorkonde.

Ook voor de leden die afgelopen jaar hun A-muziekdiploma hebben gehaald was er een speldje. Dat zijn Marjolein van Veen op bugel, en Loïs Schimmel en Jeanine van Maaren op alt-saxofoon.

Fanfare Wilhelmina liet een afwisselend programma horen, variërend van de concertmars 'Arsenal' tot filmmuziek uit 'The Hunger Games'. Zustervereniging OBK uit Well verzorgde het programma na de pauze met mooie fanfarewerken zoals 'Seagate Overture' en ook een bewerking van de beroemde 'Bohemian Rhapsody'. Voor zowel het publiek als de muzikanten was het een geslaagde avond.