WNC ontploft na late 1-0 tegen VVGZ

waardenburg • De Waardenburgse vreugde na de late 1-0 bij WNC-VVGZ van Aimen Seqqal was net zo groot als begrijpelijk: WNC pakte belangrijke punten, de treffer was eigenlijk niet meer verwacht en hij was ook nog eens van grote schoonheid. WNC en VVGZ verkeren beide in de problemen onderin de 1e klasse C. Goed voetbal was daarom niet te verwachten, maar wat beide ploegen lieten zien, was wel erg mager. "Het veld was slecht en het spel was evenmin hoogstaand", beaamde trainer Cor Prein. "Maar we zijn natuurlijk heel blij met de punten, dat bleek ook wel na de 1-0. Het gat met GRC'14 is nu vijf punten en we springen over VVGZ heen." Na rust maakte WNC naarmate de wedstrijd vorderde wat meer aanspraak op de overwinning. Een kopbal van Michael Soepnel werd net onder de lat weg getikt en Willem-Paul van der Heijden was met een vrije trap en een schot uit de draai dichtbij een doelpunt. In blessuretijd knalde Seqqal een afgeslagen corner van de rand van het strafschopgebied ineens in de hoek.