Matig Herovina moeizaam voorbij Rhelico

herwijnen • Herovina overtuigde zaterdag met de moeizame 2-1 thuiswinst op Rhelico niet. Wel versterkte Herovina zo de vierde plaats in de vierde klasse.

Ondanks een flink veldoverwicht miste Herovina voor rust de klasse, creativiteit en beleving om Rhelico op achterstand te zetten. Negen minuten na de pauze werd het toch 1-0. Na goed inleidend werk van Coen de Ridder en Kevin Steenbruggen schoot Jeffrey van der Meijden mooi raak: 1-0. Bijna zes minuten later scoorde Herovina na drie corners op rij van Jeffrey van der Meijden opnieuw. Na eerst nog een goede redding ging Rhelico-keeper Michel Kuipers onder de bal door en het was Kevin Steenbruggen die zijn veertiende competitiegoal maakte: 2-0. Rhelico moest na een blessure van Mark van Bruggen en al drie wissels met tien man verder, maar kwam vlak voor tijd tot 2-1 terug. Uit een corner van Jan Bassa trof Bas van Rijnsbergen doel. Het bleef echter bij 2-1.