• V.l.n.r.: Roy, Janny, Colène en Titia.
• V.l.n.r.: Roy, Janny, Colène en Titia. Foto: Dick Aanen

Overname Fysiotherapie Vianen Centrum

vianen • Janny Tijsseling en Titia van Engelen hebben Fysiotherapie Vianen Centrum/Hei- en Boeicop met ingang van 1 maart overgedragen aan een nieuwe eigenaar: Fysio Vianen Newstyle.

"De nieuwe naam Fysio Vianen Newstyle legt de verbinding met het sportcentrum Newstyle Health Centers (vestiging Vianen), waar de praktijk gevestigd is", zegt Titia van Engelen. "Gezien de huidige ontwikkelingen in de fysiotherapie waarbij het belang van bewegen een steeds grotere rol speelt, zowel therapeutisch als preventief, is het van belang om pro-actief samen te werken met preventiecentra." De vestiging van Newstyle heeft eerder de status van preventiecentrum gekregen. Het centrum is erkend door Fitvak.

Hei- en Boeicop

Naast de locatie op de Lijnbaan in Vianen is er een vestiging in Hei- en Boeicop, aan de Van Zuilenstraat 7. Vanuit deze vestiging wordt tevens de fysiotherapie in woonzorgvoorziening De Wilgenhoeve verzorgd. Aan de praktijk zijn de volgende medewerkers verbonden: Roy Verheijen (manueel therapeut), Inge Hemel (geregistreerd bekkentherapeute), Jeroen Vermeer (algemeen fysiotherapeut, looptraining bij claudicatio Intermittens) en Colène van der Wal (algemeen fysiotherapeute).

Andere uitdagingen

Voor Janny Tijsseling en Titia van Engelen is het nu tijd om andere uitdagingen aan te gaan. "Vanaf 1986 hebben wij samen en met de medewerkers met heel veel plezier en inzet onze werkzaamheden als fysiotherapeut uitgevoerd", zegt Titia.

Janny en Titia zullen nog enige tijd aan de praktijk verbonden blijven om mee te werken aan een goede overgang, zodat de continuïteit van de zorg verzekerd is. "We hebben alle vertrouwen in een goede voortzetting van de praktijk."

De praktijk houdt het bekende telefoonnummer: 0347-377757. Meer informatie is ook te vinden op de onderstaande website.


q www.fysiotherapievianencentrum.nl