Asperen verrast met daverende overwinning

asperen • Hekkensluiter Asperen zorgde voor een daverende verrassing door subtopper NEO'25 met liefst 5-0 huiswaarts te sturen. "Dit is wel even heel lekker", zei trainer Jaap van Hattem.

Het had echter ook zomaar anders kunnen aflopen voor Asperen. Voor rust hield doelman Dennis Rooijackers zijn ploeg twee keer uitstekend op de been. Eerst redde hij met zijn voeten en niet veel later pakte hij ook nog een strafschop. Na rust liep Asperen over zijn tegenstander heen. Met vijf verschillende doelpuntenmakers kon Van Hattem alleen maar tevreden zijn. "Heel mooi en ook goed voor het vertrouwen." Gerard Breider en Michiel den Hartog zorgden voor de 2-0. Uit een strafschop maakte Tareq Ibrahim er 3-0 van. "Die penalty was makkelijk gegeven", gaf Van Hattem toe. "Maar dat was hun strafschop voor rust ook. Het verschil is wel dat wij hem benutten en zij niet." Ruben Boet en Hussein Dia brachten de eindstand op 5-0.