ASH knokt zich na rust langs Well: 3-1

hellouw • Onder barre weersomstandigheden was ASH te sterk voor Well. De thuisploeg maakte na rust het verschil. Na een 1-1 ruststand stond het na negentig minuten 3-1.

In de eerste helft was de bal het meest voor de thuisploeg, maar ASH wist daar vrij weinig mee te doen. De beste kansen waren voor de gasten. Arjan Klip redde knap op een inzet van Jan Lindhout, maar even later ging de bal op de stip en was ASH's doelman kansloos. Niels Kraay maakte de 0-1. Erg lang konden de gasten niet genieten van hun voorsprong. Een minuut later scoorde Marijn Hak al de gelijkmaker: 1-1. Na rust kwam ASH met de verse krachten Gert-Jan van Oort en Bart Burgers beter voor de dag. Dat vond ook trainer Ron Laros. "Toen hadden we meer diepgang en schwung. Voor rust hadden de ervaren krachten meer moeten brengen." Al snel nam ASH de leiding. Marijn Hak speelde zich knap vrij. Zijn schot kwam tegen de binnenkant van de paal en plofte binnen: 2-1. Well kwam daarna niet meer in de buurt van doelman Klip. Na een korte onderbreking vanwege de weersomstandigheden gaf ASH de zege nog wat extra glans. Hans van Kranenborg stak het halve veld over. Zijn inzet werd niet helemaal verwerkt door de doelman en Bart Burgers maakte de 3-1. "Het weer was slecht, het veld was slecht en het voetbal was slecht. Gezien die omstandigheden ben ik wel tevreden met de punten", aldus Laros.