Negende Verzamelbeurs in Leerdam

leerdam • De Leerdamse Verzamelbeurs beleeft zaterdag 16 maart haar negende editie. Ook dit jaar is de beurs weer helemaal volgeboekt.

Elk jaar probeert de organisatie weer nieuwe items toe te voegen, zo is er dit jaar de shop Speelgoedenverzamel.nl aanwezig, deze internetwinkel verkoopt onder meer vingerhoedjes, poppen en dierenfiguurtjes. Deze zijn dus ook op de beurs in Leerdam te koop. Ook Stripgoed uit Sliedrecht is deze keer weer aanwezig met heel veel verschillende stripboeken.

Er zijn daarnaast ook weer verschillende goede doelen-acties, zo worden er verzamelspullen verkocht voor respectievelijk Kerk in Actie en stichting Hulphond. Verder zijn er weer heel veel boeken, waaronder boeken over de streek, te koop. Deze verkoop wordt georganiseerd door stichting African Hands, die zich inzet voor kinderen die als gevolg van aids wees zijn geworden.


Verzamelingen

Verder zijn er natuurlijk weer tal van verzamelingen te bewonderen op de Verzamelbeurs. Waaronder: postzegels, munten, winkelwagenmuntjes, oude ansichtkaarten, suikerzakjes, Lego, poppen, pennen, stripboeken, figuurtjes uit kindereieren en nog veel meer. Uiteraard zijn ook diverse standhouders die al jaren op de beurs aanwezig zijn weer met hun verzamelitems aanwezig.

De Verzamelbeurs is in gebouw Maranatha en is van 10:00 tot 16:00 uur toegankelijk. De toegang is gratis, er is wel een verloting om uit de kosten te komen. Er is ook gelegenheid om een kop koffie of thee of een broodje te kopen. Meer informatie over het evenement is op de onderstaande website te vinden.


q www.verzamelbeursleerdam.nl