Moluks diner voor het goede doel

asperen • Stichting HeartView for You verzorgt zaterdag 16 maart een Moluks diner in Salem in Asperen. Aanvang is 18:00 uur. Met de opbrengst van de avond wordt weer een maaltijd gemaakt voor de kinderen van Pata Rat, die op de vuilnisbelt aan de rand van de Roemeense stad Cluj wonen. Tijdens de avond in Asperen krijgen de aanwezigen ook meer te horen over de plannen van stichting HeartView for You. Opgeven voor het diner kan alleen deze week nog. Dit kan via missiontriproemenie@gmail.com. Meer informatie over de stichting is op de website te vinden.

q www.heartviewforyou.nl


Wekelijks wandelen in wijk Oost

leerdam • Na het opstarten van de wandelgroepen in de wijken West en Noord, start ASVZ-locatie Lingebolder in samenwerking met SamenDoen vanaf donderdag 11 april met wandelingen in de wijk Oost. Het is de bedoeling om wekelijks op donderdagochtend van 10:30 tot 11:00 uur een rondje te lopen. De start is dan vanaf de Lingebolder aan de Koningin Emmalaan 84 in Leerdam. Deelnemers zijn vanaf 10:00 uur welkom voor een kop koffie in de grote zaal, deelname is gratis. Meer informatie is te verkrijgen bij Hanneke Arnoudse van ASVZ via 06-20193000 of buurtsportcoach Ageeth Vrolijks via 06-45672870.

q samendoen.expert


Debat over klimaatverandering

gorinchem • Waterschap Rivierenland houdt op dinsdag 12 maart in Gorinchem een debatavond over de waterschapsverkiezingen. Tijdens deze debatavond gaat het onder andere over klimaatverandering. Extreme weersomstandigheden komen steeds vaker voor. Dit brengt nieuwe uitdagingen voor de toekomst met zich mee. Het waterschap heeft invloed op de aanpak. De verschillende partijen geven hun visie hierop. De debatavond begint om 20:00 uur, locatie is De Vijfzinnen (Nieuwe Doelen) aan de Haarstraat 64 in Gorinchem. Voor het debat kan men zich kosteloos aanmelden per mail: waterschapsverkiezingen@wsrl.nl.