Geen doelpunten bij NEO'25-Vuren

sprang-capelle • Vuren speelde bij NEO'25 met 0-0 gelijk en trainer Ron Vlot kon daar prima mee leven. "Het was allemaal niet denderend", vond Vlot. "Beide ploegen werkten er hard voor, maar het was allemaal wel een beetje vlak." Vuren mocht laat in de wedstrijd toch nog blij zijn dat het 0-0 bleef. "Toen moest onze keeper Jacco Versluis twee keer aan de bak. Hij heeft ons gered. Dat mocht ook wel, want verder had hij niet veel te doen." Vuren kreeg voor rust wat kansjes. Sjors Vonk raakte uit een vrije trap de paal en een inzet van Michael Tahamata werd op de lat gewerkt. Na rust kreeg Vuren nog één grote kans. Invaller Christian van Herp, die zijn rentree bij Vuren maakte, bood Kaj Brijder een fraaie mogelijkheid, maar die kon net niet bij de bal.


Rhelico onderuit bij MVV'58

meteren • Rhelico was niet opgewassen tegen MVV'58. Na de 3-0 ruststand kwam de ploeg uit Rumpt nog even dichtbij, maar die opleving bleek niet voldoende voor een goed resultaat. "We hebben na rust een fase goed gevoetbald, maar over negentig minuten was het niet genoeg", vond trainer Olav van Rijkom. "We konden niet de strijdlust van de laatste twee wedstrijden opbrengen en dan is MVV'58 gewoon te goed voor ons." Bij rust leek de wedstrijd gespeeld met een 3-0 voorsprong voor de thuisploeg. Rhelico kwam via treffers van Stijn van Zoggel en Olof Schiltmans terug tot 3-2. "Toen deden we het goed, maar misschien werd MVV ook wel wat laconiek." De thuisploeg pakte de draad echter weer op en liep toch nog uit naar een ruime 6-2 zege.


Tweede zege op rij voor Beesd

beesd • Beesd boekte zijn tweede cruciale zege op rij. Na de winst op OSC'45 werd met de 2-0 overwinning op RKKSV opnieuw een concurrent in de degradatiestrijd verslagen. Beesd-trainer Dick Wammes zag dat zijn ploeg goed weg kwam. "Het eerste uur hebben we gewoon niet goed gevoetbald. Toen had de wedstrijd heel anders kunnen lopen. Zij hebben paal en lat geraakt. Dat we onterecht hebben gewonnen, wil ik ook weer niet zeggen, maar het zat vandaag wel erg mee." Na een uur spelen kwam Beesd vanuit het niets op voorsprong toen Nick van Gameren van afstand raak schoot. "Daarna gingen we makkelijker voetballen en zijn we eigenlijk niet meer in de problemen geweest", zei Wammes. Van Gameren bepaalde met zijn tweede treffer de eindstand.


Voorjaarcompetitie WTC Maaswaal

brakel • WTC Maaswaal start zaterdag 2 maart haar voorjaarscompetitie. De wedstrijden worden in twee categorieën gereden. Locatie: het parcours aan de Langerakseweg in Brakel. Aanvang: 14:30 uur.


NDV verliest van Amacitia

nieuwland • In de damcompetitie voor ZHZ speelde damvereniging NDV Nieuwland uit tegen Amicitia uit Herwijnen. NDV verloor na een spannend duel met 7-5. De enige overwinning voor NDV kwam op naam van Wim 't Lam. Pelle Sterk moest een onverwachte remise accepteren tegen Ernst de Heer, terwijl ook Albert van den Berg en Jan Alting in remise moesten berusten. Arie Haag en Ko Heikoop noteerden een verliespartij.