Heukelum wint weer eens

dordrecht • Heukelum won weer eens een wedstrijd. Het mocht overigens meer dan tevreden zijn dat het bij EBOH met drie punten van het veld stapte. Tien minuten voor tijd kwam de thuisploeg op 1-0. In de laatste minuut zorgde een eigen doelpunt voor 1-1. In blessuretijd maakte invaller Tim Schwebke nog de 1-2. Opvallende uitblinker bij de gasten was doelman Youssef Chouay. Wegens blessures bij Yoerik van 't Pad en Kevin den Adel kampte Heukelum met een acuut keepersprobleem. "En toen kwam ik Yoessef tegen in de supermarkt in Culemborg. Hij heeft bij Fair Play en FC Lienden gekeept en had nu geen club. Gisteren is hij lid geworden en vandaag stond hij in het doel", aldus trainer Marco Verbeek. Chouay hield Heukelum met een paar prima reddingen, waaronder een gestopte strafschop twintig minuten voor tijd, op de been. Chouay moest zich tien minuten voor tijd toch gewonnen geven. Heukelum kwam langszij dankzij een eigen doelpunt. Tim Schwebke bekroonde zijn invalbeurt met de 1-2. "Dit was overigens niet de verhouding in de wedstrijd, maar ik vond wel dat we op basis van onze weerbaarheid een punt verdienden", zei Verbeek.