Heukelum onderuit tegen Nivo Sparta

heukelum • Heukelum ging op eigen veld ook tegen koploper Nivo Sparta onderuit. De thuisploeg wist er een uur lang een wedstrijd van te maken. Daar kon trainer Marco Verbeek vrede mee hebben. "Dit was onze beste wedstrijd van 2019. Ik heb het gevoel dat we weer de goede kant op gaan. We wilden er vandaag een wedstrijd van maken en dat is een uur gelukt."

Na de late 0-1 voor rust, kreeg Heukelum via Ferry Meijdam in de tweede helft al snel een kans op de 1-1. "Als je in zo'n wedstrijd nog iets wilt bereiken, moet zo'n bal erin. Nu viel niet veel later de 0-2 en was de wedstrijd gespeeld", zei Verbeek. Nivo Sparta liep uit naar 0-4 voordat Redouan Berghout de Heukelumse eretreffer maakte.


Vuren verslikt zich in GVV'63

vuren • Vuren verloor met 0-2 van concurrent GVV'63 en had door de resultaten van de concurrentie niet echt een fijne middag. "Het was niet zo'n spectaculaire wedstrijd en er gebeurde weinig, maar we verliezen wel", baalde trainer Ron Vlot.

Na een doelpuntloze eerste helft hoopte Vuren na rust de punten thuis te houden. Een ver schot van de gasten verraste Vuren-doelman Jacco Versluis en dus moest de thuisploeg in de achtervolging. "Maar we kwamen er niet echt doorheen. Zij ook niet en dus mag je blijven hopen. Maar uiteindelijk verlies je wel van een ploeg waarvan je moet kunnen winnen", aldus Vlot.